Jak czyścić i dbać o estetyke naszych Skodinek
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ori2Czy nowe autko też można potraktować tymi wszystkimi środkami czy wstrzymac sie jeszcze z tym az lakier nabierze "patyny"??Czarny Elegance
Komentarz
-
-
piotrek13, jeśli chodzi o my shaldan - "testuję" akurat słodką gardenię; pachnie jak landrynki o smaku pomarańczowym, jak dla mnie ładnie, nie drażniąco; ma działać do 8 tygodni; po 5 czuć, że zapach delikatnie słabnie, ale cały czas można go wyczuć;
kolejny z tych kupię squash, podobno bardzo świeży, a jabłkowy podobno chemiczny się wydaje, ale to nie moje opinie, najlepiej spróbować samemu
Komentarz
-
-
dziś pierwsze testy przeszła pianownica :lol: - sąsiadka się przestraszyła bo nie wiedziała co się stało z samochodem cały biały miała zagwozdkę :szeroki_usmiech
Piana czeka teraz na koniec zimy i gruntowne mycie samochodu- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez _Monika_piotrek13, jeśli chodzi o my shaldan - "testuję" akurat słodką gardenię; pachnie jak landrynki o smaku pomarańczowym, jak dla mnie ładnie, nie drażniąco; ma działać do 8 tygodni; po 5 czuć, że zapach delikatnie słabnie, ale cały czas można go wyczuć;
aha idealnie pasuje do uchwytu na kubek przy popiolce z tylu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jac_ekdziś pierwsze testy przeszła pianownica :lol: - sąsiadka się przestraszyła bo nie wiedziała co się stało z samochodem cały biały miała zagwozdkę :szeroki_usmiech
Piana czeka teraz na koniec zimy i gruntowne mycie samochodu
Komentarz
-
-
Dzida, szczerze mówiąc to slyszałem wiele złego na temat glinki Sonaxa, także chyba nie polecam.
Choć z drugiej strony za tak małe pieniadze możnaby spróbować. Ale nie obiecuj sobie zbyt wiele po kosmetykach tej firmy.
Z drugiej strony od czegoś trzeba zacząc, no i może zarazisz się naszą chorobą :twisted:Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigAle nie obiecuj sobie zbyt wiele po kosmetykach tej firmy.
Komentarz
-
-
Thanx, czyli dla normalnych może być, natomiast zboczeńcom nie polecamy. OK.
A poważnie, chciałem spróbować zabawy z tematem glinki, choć nie do końca mogę się uporać z całym procesem upiększania samochodu, z tego powodu iż nie mam warunków do umycia samochodu by myself. Jest tylko myjnia ręczna, natomiast reszta we własnym zakresie, nie bardzo chlapiąc. :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
http://www.cds-autospa.pl/sklep/zest...scholl_01.html <- bardzo podoba mi się ten zestaw i się nad nim strasznie zastanawiam. Czy prócz tego warto domówić u Was coś jeszcze? Bo na moim aucie jest sporo owadów i smoły, która by musiała zniknąć przed nałożeniem tych preparatów - macie coś prócz glinki?
Komentarz
-
-
Mickul, na 10000% http://www.cds-autospa.pl/sklep/szam...emover_1l.html jest mega fajny i bardzo dobryPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Jaki wosk na wiosne-lato
Witam tak czytam i czytam i wiem że ma zime najlepiej megs#16 lub Coli 476 ale nie wiem co na lato do czarnej perły- oczywiście w rozsądnej cenie. czyli min zymol odpadaOI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
DIAGNOSTYKA VAG - CHIPTUNING zapraszam. 791-603-634.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=29138
Silnik i skrzynię smaruje MILLERS.
Komentarz
-
-
Na lato zależy od kwoty
Ja posiadam Poorboy's Natty's Blue nadaję głębi lakierowi i wetlook'u, a polecają ludzie jeszcze bardziej podkręcający efekt PB Natty's Red, umiarkowana żywotność.
Jest jeszcze Chemical Guys Butter Wet Wax to już na konkretną głębie i efekt mokrego lakieru, tego mam zamiar dokupić.
Komentarz
-
-
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...6414&start=195 <- problem rdzy przedstawiony w temacie. Czy kosmetyki, które kupuję za tydzień, może dwa pomogą?
Komentarz
-
-
Mickul kosmetyki na rdze?? od kiedy :P A tak poza tym to wydaje mi się że to nie jest rdza tylko smoła, a wnioskuje to po tym że widzę fote lusterka zew prawego itp :wink:
Co do reszty myślę że to to samo, oprócz tej plamy pod listwą. Tu już masz ubytek farby. Więc pierwszy link będzie dobry
Komentarz
-
Komentarz